• 2020-03-10

Laboratorieassistent, semestervikariat Kopparberg

Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges största bryggerier i sommar? Kopparbergs Bryggeri söker en semestervikarie till vår kvalitetsavdelning.

Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Och vi gör faktiskt världens mest sålda päroncider. Lika stolta är vi över våra öl där Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult tillhör storsäljarna. Kopparbergs Bryggeri blev 2015 ett av Sveriges 100 karriärföretag baserat på vårat medarbetarengagemang, med kompetensutveckling och tydliga karriärvägar där medarbetarna står i fokus.

 

 

 

Arbetsuppgifter
Som laboratorieassistent arbetar du främst med kemisk och mikrobiologisk provtagning på råvaror och produkter genom tillverkningsprocessens olika delar. Provtagning sker också på processflöden såsom rengöringskemikalier och avloppsvatten. Kontroll och kalibreringar av mätutrustningar är också en viktig del av arbetet. Syftet med tjänsten är att säkerställa produkters kvalitet och företagets uppfyllande av åtaganden, tillstånd och lagkrav. Tjänsten innebär 2-skift.

 

 

Kvalifikationer
Vi förväntar oss att du har en avslutad eller pågående högskoleutbildning inom livsmedel/kemi/laboratorieteknik eller motsvarande, erfarenhet av allmänt laboratoriearbete är meriterande.

 

 

Personliga egenskaper
Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med andra människor är det viktigt att du kan kommunicera väl och sätta dig in i medarbetarnas situation. Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta samtidigt som du har en egen inre drivkraft som gör att du kan arbeta resultatinriktat.

 

 

Varaktighet

Vikariat 100% from 2020-06-01 tom 2020-08-31

2-skift

 

 

Lön

Månadslön

 

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Sista ansökningsdag 2020-04-09.

Ange referens: Labbassisten200409

 

 

Arbetsgivare
KOPPARBERGS BRYGGERI AB
Klotenvägen 4, 714 82 KOPPARBERG
www.kopparbergs.se

Ansök här