• 2019-11-27

Truckförare till extra skift

Är du intresserad av ett arbete på ett av Sveriges största bryggerier?
Vi söker nu truckförare till vårt lager i Kopparberg.

Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggeriet och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna.
Baserat på vårt medarbetarengagemang, kompetensutveckling och tydliga karriär vägar där medarbetarna står i fokus blev Kopparbergs Bryggeri ett av Sveriges 100 karriärföretag år 2015.

 

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad och ansvarstagande. Du är drivande och är inte rädd för att utmana dig själv. Du behöver vara stresstålig eftersom arbetet sker i högt tempo. Vi har höga krav på säkerhet och kvalitet därför är noggrannhet en viktig egenskap. Du ska ha lätt för att läsa och förstå instruktioner.

 

Krav

  • Kunna arbeta skift.
  • Minst AM eller svenskt B körkort.
  • Truck kort. B1, A2, A4
  • Läsa och förstå svenska i tal och skrift.
  • Datavana
  • Körvana
  • Avslutad gymnasieutbildning.

Erfarenhet av truckkörning är meriterande.

 

Varaktighet

Vi rekryterar nu för att tillgodose vårt personalbehov då vi under våren kommer att utöka skiftgången. Beroende av tjänst kan start vara omgående och tidsperioden sträcker sig till Augusti 2020.

 

Rekryteringen av denna tjänst är för närvarande på paus då behovet är fyllt i dagsläget. Pga. vår produktionsgång kommer vi att anställa fler vikarier inom några veckor, vi uppmanar dig därför fortfarande att söka då rekryteringsprocessen kommer att återupptas i januari/ februari 2020. Tills dess kommer vi att spara din ansökan, och återkommer sedan till dig om det blir aktuellt med en intervju. 

 

Heltid, skiftgång

Timlön enligt kollektivavtal.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vänligen ange f rom vilket datum du har möjlighet att börja.

 

Arbetsgivare
KOPPARBERGS BRYGGERI AB
Klotenvägen 4, 714 82 Kopparberg

Ansök här