Våra

Lediga tjänster

  • 2018-09-26

Spontanansökan

Är du arbetssökande och intresserad av att jobba på ett av Sveriges största Bryggerier?

Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vår absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna.
Baserat på vårt medarbetarengagemang, kompetensutveckling och tydliga karriär vägar där medarbetarna står i fokus blev Kopparbergs Bryggeri ett av Sveriges 100 karriärföretag år 2015.

  • 2018-09-26

Tack för alla ansökningar! Din ansökan är sparad. Har Du sökt en specifik tjänst återkommer vi till Dig inom kort.

  • 2018-05-11

Servicetekniker

Till Kopparbergs Bryggeri rekryterar vi nu en servicetekniker som kommer tillhöra teknikavdelningen. Arbetet innebär att medverka i produktionstekniska driftsäkerhetsåtgärder, allt ifrån akuta lagningar, till planerat underhåll, för att säkra maskiner och anläggningens tillgänglighet. Du kommer att arbeta skift då Kopparbergs Bryggeri har produktion dygnet runt.

Som servicetekniker ligger huvudfokus på produktion och maskintillgänglighet.

Du kommer att medverka vid avhjälpande problem och service av produktionsutrustning. Tillsammans med bland annat underhållsledaren kommer du att vara med och arbeta för att hålla hög teknisk tillgänglighet på maskiner och maskinutrustning, vår vision är att bedriva underhåll i världsklass och utföra underhåll med fullkontroll. Kopparberg lägger stort fokus på arbetsmiljö och du är en del av att göra detta till en god arbetsplats.