Våra

Lediga tjänster

  • 2018-05-11

Servicetekniker

Till Kopparbergs Bryggeri rekryterar vi nu en servicetekniker som kommer tillhöra teknikavdelningen. Arbetet innebär att medverka i produktionstekniska driftsäkerhetsåtgärder, allt ifrån akuta lagningar, till planerat underhåll, för att säkra maskiner och anläggningens tillgänglighet. Du kommer att arbeta skift då Kopparbergs Bryggeri har produktion dygnet runt.

Som servicetekniker ligger huvudfokus på produktion och maskintillgänglighet.

Du kommer att medverka vid avhjälpande problem och service av produktionsutrustning. Tillsammans med bland annat underhållsledaren kommer du att vara med och arbeta för att hålla hög teknisk tillgänglighet på maskiner och maskinutrustning, vår vision är att bedriva underhåll i världsklass och utföra underhåll med fullkontroll. Kopparberg lägger stort fokus på arbetsmiljö och du är en del av att göra detta till en god arbetsplats.

  • 2018-05-02

Tack för alla ansökningar! Din ansökan är sparad, vid eventuella tillfälliga jobb kan vi komma att kontakta Dig.

  • 2018-04-05

Chaufför Göteborg

Vi söker nu 2 st chaufförer till vårt lager i Göteborg.

Vi söker dig som är serviceinriktad, engagerad och ansvarstagande. Kvalitetstänkande är en självklarhet.

Tjänsten innebär lastning och lossning. Hantera scanner och fraktsedlar samt utkörning av varor till kund i vårt distributionsområde.

  • 2018-03-16

Lokalvårdare

Är du intresserad av att sommarjobba på ett av Sveriges största Bryggerier? Vi söker nu en person för semestervikariat som lokalvårdare.

 

Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Och vi gör faktiskt världens mest sålda päroncider. Lika stolta är vi över våra öl där Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult tillhör storsäljarna. Kopparbergs Bryggeri blev 2015 ett av Sveriges 100 karriärföretag baserat på vårat medarbetarengageman, med kompetensutveckling och tydliga karriärvägar där medarbetarna står i fokus.

 

  • 2018-02-07

Semestervikariat Laboratorieassistent

Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges största bryggerier i sommar? Kopparbergs Bryggeri söker semestervikarie till vår kvalitetsavdelning.

Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Och vi gör faktiskt världens mest sålda päroncider. Lika stolta är vi över våra öl där Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult tillhör storsäljarna. Kopparbergs Bryggeri blev 2015 ett av Sveriges 100 karriärföretag baserat på vårat medarbetarengagemang, med kompetensutveckling och tydliga karriärvägar där medarbetarna står i fokus.