Våra

Lediga tjänster

  • 2022-07-01

Kundservicemedarbetare, vikariat heltid

Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges största bryggerier?
Vi söker nu vikarie till vår Kundserviceavdelning i Kopparberg.  

I en liten by i Västmanland ligger Kopparbergs Bryggeri, på samma plats där det en gång byggdes för nästan 140 år sedan. 1882 gick 36 bryggare ihop och bildade Kopparbergs Bryggeri, för att tillsammans tillverka den bästa svagdrickan. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparberg Cider, Kopparberg Gin, Kopparberg Gin&Lemonade och Kopparberg Hard Seltzer har alla snabbt blivit omtyckta runt om i världen. Lika stolta är vi över våra öl – där Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult tillhör storsäljarna.

  • 2022-06-14

Tack för Din ansökan till Kopparbergs Bryggeri! Din ansökan finns nu sparad hos oss, och vi kommer att kontakta dig om vi finner det aktuellt med en intervju.

  • 2021-11-30

Intresseanmälan timvikarie, Kopparberg

Är du intresserad av att ett arbete på ett av Sveriges största bryggerier?
Vi söker nu dig som vill jobba extra som timvikarie inom produktionen hos oss på Kopparbergs Bryggeri.

Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggeriet och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna.