20 år sedan.

Det var i dagarna mellan jul och nyår 1993, som jag stod ute i 20 minusgrader och kom i kontakt med bryggeriet. Det slutgiltiga kontraktet undertecknades sedan i mars 1994. Nästa år har vi alltså 20-års jubileum, något vi så klart är väldigt glada och stolta över och det kommer vi givetvis att fira. Hur vet jag inte än, men vi har en idégrupp som håller på att ta fram ett förslag.

Jag får ofta frågan om jag kunnat tro och föreställa mig den utveckling bryggeriet fått, vilket jag självfallet inte kunnat. Samtidigt får jag frågan om vad som gjort denna utveckling möjlig.

Svaret är väldigt enkelt, för det är givetvis våra produkter. Och då skall man komma ihåg att vi inte hade kunnat skapa dessa produkter, om vi inte hade haft vår fantastiska personal. Flera av dem har varit med oss hela vägen sedan starten. Just därför tycker jag att en av våra viktigaste och bästa traditioner är den årliga klockutdelningen. Då vi hyllar våra anställda för 10 respektive 15 års trogen tjänst och nästa år blir det faktiskt första gången som vi även kommer att kunna dela ut en klocka för 20 års lång och trogen tjänst till några. Än vet jag inte vad det blir för klocka, men jag vet att jag kommer vara mycket stolt då jag delar ut dessa.

Trevlig helg!
Peter Bronsman, VD Kopparbergs Bryggeri AB

Peter Bronsman