Årets entreprenör.

Jag har inte hunnit vara med på delfinalerna där vi valts ut. Till exempel när delfinalen i Örebro, där jag gick vidare ifrån, gick av stapeln då var jag iväg på ett möte med den internationella ciderföreningen, i vilken jag sitter som ordförande.

Jag visste att det skulle vara mycket folk på tillställningen och att den skulle hålla i Stockholm, men så mycket mer hade jag inte hunnit sätta mig in i. Men att det skulle vara så mycket folk hade jag inte kunnat tro och framförallt att det att det skulle bli väldigt mycket intervjuer hade jag missat. Därav att man blev väldigt spontan i dessa intervjuer.

Men den känsla, när jag efter några timmar i ett fullsatt statshus med en stämning som under Nobelmiddagen, under själva huvudmiddagen i Blå Hallen fick gå upp inför 750 personer för att ta emot priset, det går inte riktigt att beskriva, utan det liknade mer något som jag tidigare bara sett på tv. Känslan är obeskrivlig, men jag hoppas att ni alla får uppleva den någon gång.

Och dem som jag skall tacka för att jag fick vara där är alla medarbetare, för utan dem hade jag aldrig nått dit. Så man kan lugnt säga att det här var resultatet av ett oerhört bra teamwork.

Lite kuriosa i sammanhanget är att jag faktiskt även denna gång var dubbelbokad, så en av våra största distributörer på exportmarknaden fick snällt följa med under hela tillställningen och gladare distributör har jag då aldrig sett. Han talade om för mig att det var det intressantaste och mest omtumlande mötet han någonsin varit på.

Kanske det är just det här som kännetecknar Kopparbergs, att vad som än händer så tänker vi i första hand på våra kunder.

Ni som är intresserade av att se ett litet axplock från tillställningen kan klicka på länken nedan.

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/peter-bronsman-blev-entrepreneur-of-the-year_7898434.svdTrevlig helg!
/Peter Bronsman, VD Kopparbergs Bryggeri AB

 

Peter Bronsman