Wolfgang Pils.

Utan hans vetskap har vi valt att lansera detta öl under hans namn. Ölet i fråga är Wolfgang Pils och ölet bryggs på precis det sätt han värnar om. På gammalt hederligt sätt i kopparpannor för att därefter jäsa i öppna jäskar till en perfekt mognad.

Jag passade på då jag hade den internationella ciderorganisationen AICV här. Till själva huvudmiddagen dukade vi upp med specialdesignade Wolfgang Pilsglas och vår nya Wolfgang Pils fanns upptappad både på fat och i flaska. Ni kan säkert föreställa er hans min, en blandning av förvåning och glädje, då han gick in i den stora salen och fick se sitt eget öl och senare fick höra en efter en berömma hur gott det var. Vilken känsla!

Självfallet hoppas jag att ni alla får tillfället att smaka det här fantastiskt goda ölet. I månadsskiftet mars/april börjar vi lansera det på restaurang. Både på fat och på flaska. Ni kommer garanterat känna vilket hårt arbete som ligger bakom det.

Trevlig helg!
Peter Bronsman, VD Kopparbergs Bryggeri AB

Peter Bronsman