Bryggeriet

Nyheter

Kopparberg Cider är nu veganvänlig
  • 2021-08-10
  • Nyheter

Kopparberg Cider är nu veganvänlig

Vi är glada att kunna berätta att Kopparberg Cider nu är veganvänlig. Givetvis samma goda smak, bara anpassad för fler att dricka.

Vår alkoholfria Kopparberg Cider har varit veganvänlig sedan några år tillbaka, och vårt sprit och RTD-sortiment har varit det sedan lansering. Nu, med ny filtreringsteknologi och justeringar i klarningsprocessen är även vår alkoholhaltiga cider nu veganvänlig. Ändringen gjordes i början av 2020 och är nu fullt implementerad. Ett “Suitable for vegans”-tillägg kommer göras på konsumentförpackningar framöver, i samband med att andra ändringar görs.

De Kopparberg Cider som vi fortfarande inte kan göra veganvänliga är alkoholhaltiga cider som är ekologiska.

Lemon gör Strawberry&Lime sällskap i vodkahyllan
  • 2021-06-15
  • Nyheter

Lemon gör Strawberry&Lime sällskap i vodkahyllan

Nu finns Kopparberg Vodka Lemon även i vårt svenska sortiment. Citrongul i färgen och full av citonsmak, perfekt som drinkingrediens eller i snapsglaset. Du hittar Kopparberg Vodka Lemon på Systembolaget.se.

Kopparberg Vodka är glutenfri, veganvänlig och innehåller 0 g socker.

Vodka Soda Lemon
En klassiker som nu får en frisk citronsmak.

Iskuber
4 cl Kopparberg Vodka Lemon
Sodavatten
Citron

Fyll glaset med iskuber. Häll i Kopparberg Vodka Lemon och toppa med sodavatten efter önskemål. Garnera med citronhjul/citronklyfta. Sodavatten kan bytas ut mot en frisk lemonad för en mer exotisk smak.

 

För att servera den i snapsglas eller shotglas rekommenderar vi den kyld.

  • 2021-05-18
  • Pressreleaser

KOMMUNIKÉ FRÅN ÅRSSTÄMMA 2021

Kommuniké från årsstämma 2021, hittar du här

  • 2021-05-18
  • Pressreleaser

Delårsrapport Q1 2021

Idag har vi släppt vår delårsrapport för Q1 2021, du hittar rapporten här

  • 2021-04-14
  • Pressreleaser

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA 2021

I KOPPARBERGS BRYGGERI AKTIEBOLAG (publ)

Aktieägarna i Kopparbergs Bryggeri Aktiebolag (publ) (“Bolaget”) kallas härmed till årsstämma tisdagen den 18 maj 2021. Mot bakgrund av COVID-19-pandemin genomförs årsstämman utan fysisk närvaro av aktieägare, ombud och utomstående. Aktieägare ska istället endast ha möjlighet att utöva sin rösträtt genom förhandsröstning.

Information om de av stämman fattade besluten offentliggörs tisdagen den 18 maj 2021, så snart utfallet av förhandsröstning är slutligt sammanställt.

Kopparberg i april 2021

Styrelsen

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA 2021

Postrostningsformular_Kopparberg_2021

Välkommen till Kopparberg Vodka.
  • 2021-04-14
  • Nyheter

Välkommen till Kopparberg Vodka.

Ett år efter vår lyckade lansering av Kopparberg Gin är det ny dags för Kopparberg Vodka att kliva fram i rampljuset. Ännu mer smak av jordgubb och givetvis balanserad med lime som vår storsäljande cider. Vodkans fylliga och rika smak av söta jordgubbar gör den till en given ingrediens i fruktiga versioner av alla typer av cocktails.

Kopparberg Vodka Strawberry&Lime 37.5% 700 ml är glutenfri och veganvänlig. Du hittar den på Systembolaget.se från och med den 14 april kl 10:00.

Vodka Soda Strawberry
En klassiker som får en ny fruktig twist tack vare Kopparberg Vodkas fylliga och rika jordgubbssmak.

Iskuber
4 cl Kopparberg Vodka Strawberry&Lime
Sodavatten
Jordgubbe
Lime

Fyll glaset med iskuber. Häll i Kopparberg Vodka Strawberry&Lime och toppa med sodavatten. Garnera med jordgubbe eller limehjul.

Kopparbergs spritsortiment består nu av Kopparberg Gin med tre smaker; Strawberry&Lime, Passionfruit&Orange och Mixed Fruit samt nyheten Kopparberg Vodka Strawberry&Lime. 

  • 2021-02-24
  • Pressreleaser

Bokslutskommuniké 2020

Idag har vi släppt vår Bokslutskommuniké för 2020, du hittar rapporten här

  • 2021-01-25
  • Nyheter

Nylanserade produkter

Tre nyheter från varumärket Kopparberg har redan nått hyllorna. På ICA, Coop och utvalda Hemköp och Tempo hittar du nu Kopparberg Gin&Lemonade Alcohol-Free i två smaker – strawberry&lime och passionfruit&orange. Gin&Lemonade lanserades med alkohol under 2020 på Systembolaget och har varit uppskattade av konsumenterna. Nu finns även det alkoholfria alternativet tillgängligt på dagligvaruhandeln i 250 ml slim can.

I Systembolagets beställningssortiment har vi lanserat en helt ny smak – Kopparberg Passionfruit&Orange 4%. Produkten kommer även att säljas i Storbritannien inom kort. Smaker av exotiska frukter som passionsfrukt och apelsin förgyller den 330 ml stora burken.

SKÅL!

  • 2020-12-08
  • Pressreleaser

Kommuniké från extra bolagsstämma 2020

Kommuniké från extra bolagsstämma hittar du: här

  • 2020-11-18
  • Pressreleaser

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA 2020

Aktieägarna i Kopparbergs Bryggeri Aktiebolag (publ) (“Bolaget”) kallas härmed till extra bolagsstämma tisdagen den 8 december 2020. Mot bakgrund av COVID-19-pandemin genomförs bolagsstämman enbart genom förhandsröstning med stöd av tillfälliga lagregler. Det kommer inte finnas någon möjlighet att närvara personligen eller genom ombud på bolagsstämman.

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA 2020

Postrostningsformular_Kopparberg_2020

Föregående Nästa